Over ons

Home > Over ons

Uw Rechterhand BV

Uw Rechterhand BV bestaat inmiddels ruim 27 jaar en werkt met professionele klusbedrijven. De lokale vakmensen zijn ten eerste allround en zijn mensen die bewezen hebben uw wensen te kunnen realiseren.  Ze zijn van alle markten thuis, wat gemakkelijk is als u meerdere klussen te doen heeft! U heeft één aanspreekpunt voor de gehele klus.
Voor bijvoorbeeld een badkamer hoeft u niet zelf op zoek naar een loodgieter of tegelzetter. Alles in één hand! Elke dag is een uitdaging voor onze mensen om uw wensen te realiseren.
Tevens hebben onze klusbedrijven een regiobescherming zodat zij geen concurrenten worden van elkaar.

Sinds 2012  hebben wij een zetel in België en werken wij ook voor relaties in België.

Met zorg geselecteerd, Algemeen Directeur Martien Dresselhuys:

“Voordat een klusbedrijf toetreedt tot onze organisatie, bezoek ik hem/haar altijd eerst thuis. Zodat ik zelf kan beoordelen of hij/zij is wat u zoekt: een net persoon met twee rechterhanden die het fijn vindt bij u thuis iets moois te maken. Van huis uit hebben al onze klusbedrijven een specialisme, maar vanwege hun brede interesse en ervaring hebben ze gekozen voor het afwisselend werk als allround klusbedrijf. Onze klusbedrijven voelen zich verantwoordelijk voor onze goede naam. Vandaar dat we worden aanbevolen door landelijke partners, dat klanten ons vaak bellen voor een vervolgopdracht en ons bij hun kennissen aanraden. Niet voor niets staat ons logo voor een tevreden klant"!